Flick și Denisa Filcea, părinți pentru prima dată

23 iunie este ziua pe care Denisa Filcea și partenerul ei de viață nu o vor uita niciodată, deoarece este cea în care a venit pe lume primul lor copil pe care atât ei, cât și întreaga lor familie l-au așteptat cu sufletul la gură. Niciunul dintre ei nu a vrut să știe care este sexul copilului, până în ziua în care acesta a venit pe lume, în felul acesta emoțiile fiind și mai mari. Singurul lucru care a avut importanță cu adevărat a fost ca bebelușul lor să fie perfect sănătos.

La foarte scurt timp după ce partenera lui de viață a născut, Flick a postat o imagine cu mâinile lor, dar și ale copilului, unde le-a spus tuturor celor care au fost curioși să afle faptul că el și soția lui au o fetiță și, de asemenea, le-a transmis acestora că se va numi Eva Maria. Așa cum era de așteptat, domnul Rimă a făcut și câteva versuri dedicate uneia dintre cele mai importante zile din viața lor, scoțând în evidență faptul că i s-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri pe care le-a avut vreodată în viața sa.

Denisa Filcea nu a oferit încă detalii despre naștere, dar a făcut și ea un Story, prin intermediul căruia și-a anunțat fanii că a devenit mamă.

„Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria! ❤️”, a scris Flick