Oana Roman, despre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut

Oana Roman este recunoscută pentru sinceritatea cu care a spus lucrurilor pe nume cu fiecare ocazie pe care a avut-o. De regulă, vedetele care sunt oneste cu fanii lor de pe rețelele sociale reușesc mult mai repede să le câștige admirația și să îi facă pe aceștia să țină cont de spusele lor indiferent dacă le oferă vreun sfat de viață sau dacă le recomandă un produs anume. Vedeta a avut și perioade în care a fost dur criticată pentru faptul că își câștigă existența din promovarea produselor pe social media, dar ea nu a dat prea mare importanță haterilor, printre care s-a aflat și Oana Zăvoranu și și-a văzut de treabă în continuare, moment în care în conturile intrau mii de euro lunar.

Nu doar pe plan prefesional o duce de minune, ci și pe plan personal. Deși a divorțat de Marius Elisei, trăiește în aceeași casă cu el și cu fiica lor, pe care a recunoscut că nu și-a dorit pe vremea când avea în jur de 30 de ani, pentru că și-a dat seama că nu poate trăi fără el, iar sentimentul este unul reciproc. În ceea ce o privește pe Isa, fiica sa, partenera de viață a lui Marius Elisei a recunoscut că nu și-a dorit-o neapărat, iar aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut de-a lungul vieții, dar se poate încadra destul de ușor și la regrete.

Într-un interviu pe care fiica lui Petre Roman l-a oferit de curând, și-a amintit de vremurile acelea în care a ajunsese la concluzia că din cauza faptului că nu și-a dorit să devină mamă, Dumnezeu nu o va ajuta să ducă sarcina până la final, ceea ce în mod clar nu s-a întâmplat. Vedeta a adus pe lume un copil perfect sănătos, de care este tare mândră și pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață îl iubesc din tot sufletul și pentru care ar face orice ar fi nevoie.


„Când eram foarte tânără nu mi-am dorit copii. A fost una din marile greșeli a vieții mele. Eu până la 30 de ani am considerat că nu vreau copii, că prioritățile mele sunt altele și apoi am ajuns în punctul în care să cred că Dumnezeu că nu o să mă mai ajute să am copii tocmai pentru că am greșit când eram tânără”, a declarat Oana Roman, la un moment dat, potrivit celor de la cancan.ro.