Showbiz 26 Mai 2022 10:12 de Diana Oprișan
Theo Rose a făcut o serie de dezvăluiri total neașteptate despre nunta cu Alex Leonte, pe care mulți dintre admiratorii lor o așteaptă cu sufletul la gură. Nu doar ei s-au gândit la ziua cea mare, ci și frumoasa artistă care a spus și care este locul unde se vede îmbrăcată în rochia de mireasă.

Theo Rose, dezvăluiri despre nuntă

De când Theo Rose a luat decizia de a participa la emisiunea Bravo, ai stil!, viața ei s-a schimbat în totalitate și a început să aibă cu adevărat succes. Vedeta a avut parte la vremea aceea mii de admiratori care au plâns alături de ea în marea finală, când nu ea a fost cea declarată cea mai stilată femeie din România. Cântăreața nu a regretat nicio clipă faptul că nu a câștigat, pentru că este de părere că Alexandra Ungureanu avea nevoie de acel premiu mult mai tare decât ea.

Viața profesională îi merge de minune, are concerte în toată țara, lansează piese de succes și aproape că nu există om care să nu fi auzit de ea, dar nici pe plan personal nu o duce deloc rău. Theo Rose trăiește, de ani buni, o frumoasă poveste de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte. Vedeta este de părere că este partenerul de viață perfect pentru o artistă ca ea, care are multă treabă și care se implică în tot felul de proiecte și care nu prea stă pe acasă, mai ales datorită faptului că nu este un bărbat gelos.

„Te fac să vrei să te implici în chestia asta! Și dacă te implici prea mult, tot nu-i bine! Da, (n.r. «vine la concerte»), eu l-am rugat și el a făcut prostia să accepte.

Nu, (n.r. «nu e gelos»), asta e cea mai mică problemă a noastră, e chiar omul potrivit pentru o artistă, tocmai pentru că n-am avut niciodată probleme. Înțelege absolut tot și urmează să vedeți niște chestii, că în videoclipuri se mai întâmplă lucruri. Nu îi face nici lui plăcere să vadă, că nu e masochist, dar mă suține în tot ce fac. Eu mai am gura mare câteodată, trebuie să recunosc, nu e ușor pentru el!”, a declarat Theo Rose, pentru cancan.ro.

Având în vedere că au o relație de lungă durată, mulți s-au întrebat când au de gând să o ducă la un alt nivel, iar frumoasa artistă a oferit chiar și câteva declarații despre marele eveniment și a mărturisit cum și-a imaginat ea că va arăta ziua nunții lor. Se vede pe o plajă în Maldive, alături de nepotul lui Nea Mărin și alte câteva persoane care să le fie alături în momentul în care va spune cel mai sincer „Da!” din viața sa.Theo Rose are un program încărcat și nu are de gând să se grăbească fiindu-i recunoscătoare partenerului ei de viață pentru tot sprijinul pe care îi oferă.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

„Normal că mi-am imaginat (n.r. «nunta») și în Maldive, pe o plajă, frumos, eu cu el și cu un preot, și cu încă 3-4 zgarabeți în spatele nostru. Normal că mi-am imaginat scenariile astea, dar acum, la ce program am, Dumnezeu știe pe unde oi apuca să fac nunta. Parcă vezi că ajung să zic da și după mă duc că am cântare sau filmare, sau ce-oi avea.

De ce să grăbim oamenii, graba strică treaba, lasă-l așa să se gândească bine înainte, că nici cu mine nu-i ușor. Aoleu, ce poamă sunt! Sunt poamă rea, eu spun, e un stres să fii iubitul meu, chiar cred asta! Și eu, ca om, nu sunt tocmai normală dacă am ajuns să fac chestia asta, că în domeniul ăsta care e normal?!”, a mai zis ea pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.