Showbiz 25 Mai 2022 11:43 de Diana Oprișan
Tj Miles și-a exprimat părerea sinceră despre Laura Giurcanu, fosta lui colegă de echipă, cu care la început s-a înțeles de minune. Foștii Faimoși erau atât e apropiați, încât mulți dintre cei care îi priveau din fața micilor ecrane au crezut că sunt împreună, în ciuda faptului că blondina avea un iubit acasă, în România.

Ce părere are Tj Miles despre Laura Giurcanu

A mai rămas un singur pas până la marea finală a emisiunii Survivor România, iar TJ Miles a avut ghinionul de a fi eliminat chiar înainte de începerea luptelor individuale, unde își dorea din tot sufletul să ajungă. Din nefericire pentru el și pentru cei care aveau încredere că el va fi marele câștigător al acestui sezon, fostul Faimos nu a primit suficiente voturi din partea telespectatorilor, fiind nevoit să plece după 18 săptămâni în care a avut extrem de multe lucruri de învățat și în care a fost pus în niște situații care i-au testat limitele.

Acestuia i-a părut rău că a fost nevoit să plece așa și că nu a mai primit susținere, când avea cea mai mare nevoie de ea, dar nu a stat în puterea lui să îndrepte lucrurile, așa că a fost eliminat și și-a luat la revedere de la foștii lui colegii lui cu ochii în lacrimi fiind, de asemenea, șocat de modul în care Tigrii s-au bucurat când Daniel Pavel a anunțat că el este cel care a obținut cele mai puține voturi.

Odată ajuns în România, el și-a reluat ușor, ușor activitatea pe social media și și-a ținut promisiunea față de Cătălin Măruță, așa că a mers în cadrul emisiunii sale unde a vorbit despre întreaga experiență pe care a trăit-o în Republica Dominicană, dar și despre cei alături de care a trăit în tot acest timp.

„A fost o senzație de dezamăgire amestecată cu ușurare, dacă o pot numi așa. De ce? Eram dezamăgit fiindcă voiam să merg până în finală și chiar nu mă așteptam să plec înainte de ultima săptămână. Ușurare fiindcă știam că mă așteaptă un duș cald, un acoperiș deasupra capului, mâncare. Știam că urmează să iau contact cu familia, mă așteptă viața mea.

Jumătate din mine îmi spunea, ,,Măi, Miles, ești OK, este OK, asta a fost soarta!”, cât timp cealaltă parte din mine îmi spunea, ,,Miles… Like what? Cum poți să pleci așa? Mai aveai doar o săptămână!”. Au fost mixed feelings, au fost foarte multe emoții și gânduri, pe lângă dezamăgirea și ușurarea resimțite, cum ar fi ,,Ce va fi mai departe?”, ,,Sper că a fost OK traseul meu de la Survivor…”. Însă, nu am niciun regret, nu aș schimba nimic din ce-am făcut, doar am reflectat mult asupra emoțiilor mele și, mai apoi, asupra a ce se întâmpla în exterior, la felul în care ceilalți se bucurau.”, a declarat TJ Miles, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

La un moment dat, undeva pe la începutul concursului de la Pro TV, s-a remarcat de către cei de acasă o apropiere suspectă între TJ Miles și Laura Giurcanu. Mulți au crezut că aceștia sunt împreună, în ciuda faptului că blondina avea deja un iubit care se pare că îl cunoștea și pe colegul ei de echipă. Odată eliminat din concurs, cei care l-au urmărit pe tot parcursul competiției au vrut să afle care este părerea lui sinceră despre Laura Giurcanu, iar el nu a ezitat să o spună în fața întregii lumi.

„O face pe șefa. Îi place să fie autoritară. Îi place să fie boosy. Nu știe să asculte”, a spus TJ Miles în platoul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.