Showbiz 24 Mai 2022 10:52 de Diana Oprișan
Florin Salam și Roxana Dobre sunt pregătiți să ducă frumoasa lor relație la un alt nivel și să se căsătorească atât civil, cât și religios. Ea a fost cea care a oferit chiar și un interviu despre unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, dezvăluind data, dar și locul pe care l-au ales împreună.

Petrecere mare în familia lui Florin Salam

Acum mai bine de un an, s-a zvonit că Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit în secret ceea ce, în realitate, nu s-a întâmplat. Cei doi au amânat marele eveniment de mai multe ori, mai ales din cauza pandemiei de coronavirus care le-a dat mari bătăi de cap și lor din multe puncte. Anul acesta, Roxana vrea să dea o petrecere de ziua ei și s-a gândit că ar fi bine să împuște doi iepuri dintr-o lovitură, așa că și-a organizat și nunta. Ea și manelistul vor merge atât în fața ofițerului de stare civilă, cât și în fața altarului, pentru a face o nuntă așa cum se cuvine.

Cei doi s-au ocupat de eveniment până la cel mai mic detaliu. Nunta va avea loc pe data de 1 iunie, cu doar câteva zile înainte de aniversarea Roxenei Dobre, la Mamaia, ceea ce înseamnă că își vor uni destinele într-un decor de vis. Vedeta nu mai are răbdare și, ca orice mireasă, speră ca totul să iasă așa cum și-au propus, mai ales că evenimentul are loc după mai bine de opt ani de relație, timp în care au avut timp să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

”Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem nunta și cununia civilă la mare. Facem eveniment doi într-unul, vom face și cununia civilă, și cea religioasă, pe plajă. Pe 3 iunie e ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci, că dorim să fie ceva restrâns. Dacă tot sărbătorim ziua mea, de ce să nu facem și o mică petrecere, să se și cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”, a declarat Roxana Dobre, pentru fanatik.ro.

În urmă cu mai mult timp, Florin Salam a dat un interviu în care a spus că își dorește să aibă parte de o nuntă mare despre care să discute toată România, dar între timp lucrurile s-au mai schimbat, iar partenera lui de viață a povestit că evenimentul va fi unul restrâns la care vor participa doar cele mai importante ființe din viețile lor. Ea a fost cea care și-a dorit să fie unul restrâns, la fel cum s-a întâmplat și cu botezul copiilor lor.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

”Nu vom face nimic fastuos, vrem să fie cât mai intim evenimentul, așa cum am făcut și botezurile copiilor noștri. Florin a fost cu ideea, el a zis că dacă e ziua mea să facem și nunta. Avem opt ani împreună deja, am trecut de cei șapte ani de acasă (râde, n. red.). Florin a profitat de ziua mea și a pus la cale tot ce e nevoie pentru a ieși un eveniment frumos, o petrecere reușită”, a mai zis vedeta, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.