Showbiz 24 Mai 2022 09:37 de Diana Oprișan
Andreea Tonciu a dat noi declarații despre divorțul părinților, care se pare că s-au răzgândit în ceea ce privește separarea lor. Mai mult de atât, fosta concurentă de la Survivor România a mărturisit și cum au ajuns ei la concluzia că nu este în regulă să facă un asemenea pas, după ani buni de căsnicie.

Andreea Tonciu, despre situația părinților ei

Începutul acestui an a fost unul care i-a pus la grele încercări pe părinții Andreei Tonciu, după ce tatăl acesteia și-a înșelat soția cu menajera lor, care pe lângă faptul că este căsătorită mai are și copii, după cum însăși bruneta a povestit. Fosta concuentă de la Survivor România a spus persoana respectivă nu doar că a fost pe punctul de a-i destrăma familia, dar i-ar fi furat și niște sume mari din casă, în timp ce se ocupa de curățenie, ceea ce a enervat-o și mai tare.

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Tonciu a oferit un interviu în care a spus că părinții ei sunt în pragul divorțului, din pricina faptului că mama ei a fost înșelată când se aștepta mai puțin și chiar în propria casă cu femeia pe care vedeta a susținut că a tratat-o ca și cum ar fi făcut parte din familie. Nu s-ar fi așteptat ca ea să fie și cea din cauza cărora cei care i-au dat viață iau în calcul să se despartă, după mai bine de 40 de ani pe care i-au petrecut împreună.

Recent, fosta Faimoasă a ieșit în față cu niște declarații prin intermediul cărora a vrut să clarifice întreaga situație legată de divorțul părinților, care nu va mai avea loc. Aceștia sunt bine momentan, iar bruneta este de părere că nici nu ar fi meritat să distrugă o căsnicie atât de frumoasă și de lungă durată, doar din cauza unor domnișoare „de moravuri ușoare”, așa cum le-a numit ea. Mama ei era ferm convinsă ca va divorța și chiar ea a fost cea care a depus actele, pe care le-a retras la scurt timp după.

”Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a declarat fosta concurentă de la Survivor România, la Xtra Night Show

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.