Showbiz 23 Mai 2022 12:17 de Diana Oprișan
În momentul în care Andreea Bălan a acceptat provocarea de a participa la America Express alături de Andreea Antonescu, multă lume s-a întrebat cine va avea grijă de fiicele sale. Unii au crezut că este vorba despre George Burcea, dar nu el este cel care se va ocupa de micuțe, pânâ când mama lor va reveni în țară.

Andreea Bălan pleacă în America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, prietena și colega ei de trupă, formează una dintre cele nouă echipe de la America Express. Filmările pentru acest show vor începe în curând, iar vedetele vor fi nevoite să stea pentru o vreme departe de cei dragi și având în vedere situația, admiratorii blondinei s-au întrebat în grija cui vor rămâne Ella și Clara, fiicele cântăreței și ale lui George Burcea, iar ea a răspuns imediat acestei întrebări, semn că s-a gândit din timp cum va proceda.

Artista și-a dedicat întreaga existență creșterii fiicelor sale, încă de când a devenit mamă pentru prima dată. După despărțirea de fostul soț, Andreea Bălan și-a modificat chiar și programul pentru a putea face față tuturor provocărilor din viața de mamă singură, iar până acum s-a descurcat de minune. Le-a fost alături Ellei și Clarei aproape în fiecare zi și niciodată nu a fost departe atât de mult timp cât vor dura filmările pentru cunoscuta emisiune de la Antena 1.

Îi este greu, știind că va sta aproximativ două luni fără cele mici, dar în același timp merge în aventura vieții sale cu inima împăcată, deoarece le lasă pe mâini bune. Cea care se va ocupa de copii este chiar mama vedetei, care a sprijinit-o în tot acest timp și care nu are nevoie de instrucțiuni în absența sa, deoarece știe foarte bine ceea ce are de făcut. Femeia este cea care și la momentul actual are grijă de casa Andreei Bălan, gătește și se ocupă de tot, așa că nu va fi deloc o sarcină grea pentru ea.

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine. Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid', a declarat Andreea Bălan, pentru viva.ro.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.