Showbiz 23 Mai 2022 11:41 de Diana Oprișan
Viviana Sposub are planuri serioase de viitor în ceea ce privește relația cu George Burcea și a dat câteva declarații în acest sens. Îndrăgita prezentatoare este recunoscătoare, de asemenea, pentru faptul că a întâlnit un bărbat precum el și nu vrea nimic altceva decât să trăiască alături de el pentru tot restul vieții sale.

Viviana Sposub, declarații neașteptate despre nuntă și copii

Fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, și-a găsit liniștea în brațele Vivianei Sposub, la scurt timp după separarea de cunoscuta artistă. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma și chiar dacă fosta concurentă de la Bravo, ai stil! nu i-a acordat prea multă atenție la început, mai apoi s-a îndrăgostit de el și nu a mai ținut cont de nico informație care apărea despre el și despre căsnicia pe care tocmai o încheiase.

Au trecut împreună prin momente frumoase, dar și prin clipe de care deși nu își aduc aminte cu zâmbetul pe buze, au reușit să îi unescă și mai tare. Perioada în care pandemia de coronavirus a schimbat viețile multor oameni, a fost una extrem de benefică pentru ei și i-a unit și mai tare și datorită faptului că au decis să locuiască împreună în apartamentul ei din Capitală. Odată cu trecerea timpului, frumoasa lor relație a devenit și mai puternică, iar prezentatoarea are planuri serioase de viitor alături de partenerul ei de viață și este nerăbdătoare să devină mamă, dar și să îmbrace rochia de mireasă. Deși vrea lucrurile acestea cu toată ființa, nu se grăbește și este de părere că se vor întâmpla atunci când va veni momentul potrivit.

„Da, normal. Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă. Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă”, a declarat Viviana Sposub, pentru ego.ro.

Viviana Sposub a mai zis că nu i-a trecut niciodată prin gând să se despartă de George Burcea, în ciuda situațiilor dificile prin care au fost nevoiți să treacă. Crede, de asemenea, că nici partenerul ei nu a luat în calcul această variantă, mai ales că ar fi păcat să piardă tot ceea ce au construit până acum împreună.

„Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru pentru că suntem prea frumoși împreună (râde). Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună.

Citeste si:
Patru valori care pot defini companiile viitorului
Patru valori care pot defini...

Este foarte relaxată (n.r. relația ei cu George Burcea), deși, având în vedere cele întâmplate, poate părea o situație dificilă între noi. Spun cu mâna pe inimă că este cea mai sănătoasă relație pe care am avut-o până acum și de asta funcționează așa de bine. Noi ne înțelegem tare bine și, atunci, orice greutate am avea, trecem peste cu zâmbetul pe buze. ”, a mai zis vedeta, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.