Showbiz 20 Mai 2022 10:09 de Diana Oprișan
Seara trecută, a avut loc o petrecere de pomină în familia lui Nicole Cherry. Iată alături de cine s-a distrat frumoasa artistă!

Cine a cântat la petrecerea lui Nicole Cherry

Ziua de 19 mai a fost una pe care Nicole Cherry nu o va uita niciodată, deoarece nu doar că și-a creștinat fetița, dar s-a și cununat cu Florin Popa, bărbatul visurilor sale. Artista a avut mari emoții și a pregătit evenimentul până la cel mai mic detaliu, cea mai mare grijă pe care a avut-o a fost legată de vreme. A avut mare noroc, vremea a ținut cu ea, iar petrecerea a ieșit fix așa cum și-a dorit.

Ei bine, Florin Popa și Nicole Cherry au devenit oficial soț și soție, urmând ca anul viitor să facă și cununia religioasă, după cum a dat de înțeles chiar artista. Cei doi soți s-au bucurat de fiecare moment, iar ea a purtat trei ținute pentru fiecare parte a zilei, furând în felul acesta toate privirile, deși povestea la un moment dat că își dorește ca Anastasia să fie pe primul loc și toată atenția să cadă asupra ei, ceea ce nu s-a întâmplat întocmai. Având în vedere că a fost un dublu eveniment, cântăreața nu s-a putut prezenta așa oarecum în fața oamenilor și le-a făcut tot felul de surprize, inclusiv unele muzicale.

Fanii frumoasei vedete sunt nerăbdători ca ea să posteze și câteva imagini din ziua marelui eveniment în afara celor de pe Story, dar probabil trebuie să mai aibă puțină răbdare în acest sens. Aceștia i-au transmis și ei gândurile lor bune, fiind foarte fericiți pentru tot ceea ce i se întâmplă artistei lor preferate.

Sursa foto (c): Nicole Cherry/InstaStory

Cele care au întreținut atmosfera la petrecere au fost Carmen Chindriș și Andra, două artiste îndrăgite pe care soția lui Florin Popa și-a dorit enorm să le aibă alături de ea și care, de asemenea, au făcut un show de zile mari. Andra nu s-a putut abține și i-a transmis lui Nicole Cherry un mesaj foarte emoționant, fiind privită de toți invitații. Partenera de viață a lui Cătălin Măruță s-a bucurat, în primul și în primul rând, pentru faptul că a fost aleasă să le fie alături într-o zi atât de importantă și le-a urat acestora multă fericire printre altele.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Sursa foto (c): Nicole Cherry/InstaStory

”Mă bucur că sunt aici pentru voi. Nu îl cunosc foarte bine pe soțul tău, dar mă gândesc că tata Cherry nu ar fi acceptat așa orice bărbat pentru tine, deci mă gândesc că e de bine, că are toate calitățile, că altfel n-ar fi dat-o pe Nicole. Să fiți fericiți, să vă trăiască minunea, Anastasia Maria, să vă trăiască nașii de botez, nașii de cununie. Am o mare dragoste, am un mare respect pentru Nicole”, a spus Andra pe scenă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.