Showbiz 18 Mai 2022 15:51 de Diana Oprișan
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt mai fericiți ca oricând, în ciuda tuturor neînțelegerilor care au avut loc între ei și, de asemenea, par pregătiți pentru a duce relația la un alt nivel.

Ramona Olaru și-a ales inelul

După relația eșuată pe care a avut-o cu Cuza de la Noaptea Târziu, foarte puțini au fost cei care au crezut că asistenta de la Neatza își va găsi sufletul pereche. Ei bine, ea și noul ei partener de viață se cunoașteau încă de pe vremea în care blondina era împreună cu vloggerul, astfel fiind deja prieteni buni apropierea lor a venit natural. Frumoasa lor poveste a evoluat destul de repede și chiar au stat separați pentru o vreme, situație despre care niciunul dintre ei nu a comentat, dar despre care ea făcut o serie de Story-uri pe contul ei oficial de Instagram, dar și câteva TikTok-uri care au devenit destul de ușor virale.

Timpul a trecut și se pare că sunt împreună de aproximativ un an și, mai mult de atât, sunt pregătiți pentru a face următorul pas în frumoasa lor relație. Ei bine, îndrăgita asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a ales deja inelul de logodnă, fiind vorba despre o bijuterie superbă cu rubin african și diamante. Ea i-a trimis partenerului său de viață câteva fotografii prin intermediul cărora i-a transmis că fix pe acela vrea să îl primească, în ziua în care va decide să îi ceară mâna. Din câte a mărturisit chiar ea, se pare că iubitul ei nu este spontan și au decis să lucreze împreună la acest aspect având în vedere că are nevoie de spontaneitate când o va cere în căsătorie.

„Le-am probat pe toate și, când am ajuns la cel mai scump, i-am făcut o poză și o filmare și am pus pe Instagram să se vadă. Nu l-am întrebat, doar i-am arătat. I-am zis care e cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu.

Cât să-i mai zic? I-am zis, acum sper să hotărască singur. Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. El nu e cel mai spontan, dar încerc să-l fac să fie. Lui îi trebuie dirijare în orice face”, a declarat Ramona Olaru, la Antena Stars.

În ceea ce privește inelul pe care vrea să îl primească din partea lui Cătălin Cazacu, fosta partenera de viață a lui Cuza de la Noaptea Târziu l-a ales pe cel mai scump dintre ele și nu l-a întrebat dacă ar vrea să i-l ofere pe acela, ci i-a dat de înțeles că trebuie să i-l ia, fără prea multe comentarii. El a povestit, la rândul său, că inelul a fost pus deja deoparte și că ei nu vor avea o nuntă clasică, într-o sală de nunți unde invitații să vină la cămașă, ci se va ține undeva pe plajă, iar mireasa nu va fi furată.

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

„L-am pus deoparte deja. Dar trebuie să fiu spontan. Nu vom face nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați din ăia la cămașă. Pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevasta de lângă mine”, a spus Cătălin Cazacu, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.