Showbiz 18 Mai 2022 13:28 de Diana Oprișan
Dorian Popa și Babs, frumoasa lui parteneră de viață, au ajuns la perfuzii. Iată ce li s-a întâmplat celor doi îndrăgostiți.

Dorian Popa și iubita lui și-au pus fanii pe jar

Dorian Popa obișnuiește să își țină fanii la curent cu tot ceea ce face fie prin intermediul vlogurilor sale, fie cu ajutorul Story-urilor pe care le face pe Instagram. Astfel, internauții știu aproape totul despre el și sunt alături de el atât în cele mai frumoase momente din viața sa, cât și în cele mai puțin plăcute în care are și mai mare nevoie de toată susținerea și gândurile lor bune. De exemplu, în urmă cu doar câteva zile, vloggerul a fost în Paris unde a filmat 25 de vloguri, după cum a spus chiar Dorian Popa în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă, pe care fanii urmează să le vadă în fiecare dimineață.

Artistul a încercat să le arate urmăritorilor săi frumusețile Parisului, străzile orașului, dar și mâncarea pe care a găsit-o în centru, unde au fost realizate o parte dintre filmările sale. La câteva zile după revenirea sa în țară, a reușit să își pună serios fanii pe jar, după ce s-a postat cu niște perfuzii la mână alături de frumoasa lui parteneră de viață, Babs, moment în care cei mai mulți dintre admiratorii lor au crezut că li s-a întâmplat ceva grav.


Sincer din fire, el a vrut să fie clar pentru toată lumea că nici el, nici Babs nu au probleme de sănătate, ci și-au administrat un complex de vitamine așa cum fac multe dintre persoanele publice de la noi, pentru a avea mai multă energie, stare de bine, dar și vitalitate după cum a dat chiar el de înțeles. Așadar, celor doi îndrăgostiți nu li s-a întâmplat nimic grav, iar cei care s-au temut din acest punct de vedere pot sta liniștiți, pentru că în cazul în care ceva nu ar fi funcționat în viețile lor, mai mult ca sigur, vloggerul le-ar fi povestit totul cu lux de amănunte.

”Când e bine, e bine și ne ține. E mingea mea anti-stres și branula. Am cablat-o și pe Babs la niște hidratare. Așa cum ai grijă de corpul tău, așa îl ai”, a spus Dorian Popa, pe contul lui de Instagram.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.