Showbiz 18 Mai 2022 12:30 de Diana Oprișan
Cătălin Zmărăndescu și-a acoperit tatuajul cu fiul lui și a făcut o postare pe rețelele sociale în acest sens. Cum a a reacționat Mihai, copilul său, când a aflat!

Fiul lui Zmărăndescu, din nou dezamăgit de tatăl lui

Cătălin Zmărăndescu este tot mai des în atenția publicului, mai ales după participarea sa la Survivor România. În cadrul competiției de la Pro TV, cei de acasă l-au putut vedea în niște ipostaze în care nu a mai apărut niciodată până acum și afirmând lucruri pe care nu ar fi crezut că le vor auzi vreodată venind din partea lui. Sportivul nu doar că și-a lăsat la vedere adevăratul caracter, dar a suferit mari transformări și din punct de vedere de vedere fizic, acesta reușind să slăbească foarte, foarte multe kilograme în săptămânile petrecute în Republica Dominicană.

Odată ajuns în țară, fostul concurent de la Survivor România a decis că a venit vremea să facă o serie de schimbări, una dintre ele fiind legată de tatuajul pe care îl avea cu fiul lui, Mihai Zmărăndescu, pe care l-a acoperit într-o simplă vizită la salon. A considerat, după cum a spus chiar copilul lui, că aceasta este cea mai bună modalitate de a lăsa trecutul în urmă. Imaginile pe care le-a postat pe contul lui de Instagram au ajuns și la Mihai care și-a exprimat opinia despre hotărârea tatălui lui de a acoperi desenul cu el de pe piele. Nu a fost deloc încântat.

„Am venit să fac un cover (n.r. – o acoperire) peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr”, a spus Cătălin Zmărăndescu, pe contul lui oficial de Instagram.

Cât timp a fost concurent în cadrul emisiunii Survivor România, Cătălin Zmărăndescu a fost dur criticat de fiul lui care nu a vrut altceva decât să le arate oamenilor din jur cum se simțea în momentele respective. Mihai Zmărăndescu a fost și el judecat la rândul lui de către oamenii care nu îi cunoșteau povestea și care erau de părere că nu ar trebui să spună toate acele lucruri despre cel care i-a dat viață.

Recent, după ce a văzut postarea părintelui său, în care le arăta fanilor lui faptul că își acoperă tatuajul pe care l-a făcut cu și pentru el, a făcut lși el câteva declarații despre gestul total neșteptat al fostului Faimos. Tânărul i-a atras lui Zmărăndescu atenția asupra faptului că oricât de mult ar vrea să își lase copiii în urmă, acest lucru este imposibil.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt. Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil?

Acum câteva zile a făcut un cover peste tatuajul cu mine. A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu”, a declarat Mihai Zmărăndescu, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.