Showbiz 18 Mai 2022 11:57 de Diana Oprișan
Inna a povestit cum începe și cum decurge o zi din viața sa, dar și cum reușește frumoasa artistă să se mențină în formă.

Inna, secretul siluetei perfecte

Aproape că nu există om în țara noastră care să nu fi auzit de Inna sau care să nu fi ascultat măcar o dată una dintre piesele sale. Prima sa apariție la TV nu a fost de care să își aducă aminte cu zâmbetul pe buze, dar de atunci și până acum, cântăreața a suferit o transformare spectaculoasă din toate punctele de vedere. Mai mult de atât, partenera de viață a lui Deliric are și un trup de invidiat care le atrage atenția chiar și femeilor care o urmăresc pe Instagram. Astfel, acestea au întrebat-o în repetate rânduri cum reușește să arate atât de bine, iar a oferit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat toate detaliile de care acestea aveau nevoie.

Este de crezut că Inna nu a ținut niciodată o dietă, având în vedere cât de bine arată, dar chiar ea a povestit lucrul acesta, spunând clar că este foarte atentă la alimentație și că de mai bine de un an, mănâncă vegan. Felurile sale preferate de mâncare sunt pastele, legumele, dar iubește să consume hummus sau sushi ori de câte ori are ocazia. Așadar, Inna nu are un regim alimentar strict, ci doar se bazează pe feluri de mâncare vegane care îi sunt de mare ajutor în lupta cu kilogramele în plus. Se pare că ea nu ține niciodată cont nici de caloriile pe care le consumă și nici nu obișnuiește să se abțină de la lucrurile care îi plac.

”Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”,, a declarat Inna, pentru viva.ro.

Mai mult de atât, cântăreața face și foarte multă mișcare și încearcă să nu treacă nicio zi din viața sa fără să facă sport. Alții au fost curioși să afle și cum este o zi din viața cunoscutei artistei, iar ea nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a spus acestora cum începe, dar și ce face într-o zi obișnuită din viața sa, bineînțeles atunci când se află în România, pentru că ea are și perioade în care stă foarte mult plecată. Inna are un program bine stabilit, se trezește în jurul orei 09:00, bea o cafea, mânâncă micul dejun alături de iubitul ei, iar mai apoi fie se antrenează, fie merge la studio.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Inna să fie, dacă nu era cântăreață. Artista nu visa...
Ce ar fi vrut Inna să fie,...

”Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.