Showbiz 16 Mai 2022 13:24 de Diana Oprișan
Finala Eurovision 2022 a fost o mare dezamăgire și pentru Horia Moculescu. Acesta și-a exprimat nemulțumirea față de cele petrecute și a spus clar că dacă ar fi în locul TVR-ului s-ar retrage.

Horia Moculescu a condamnat atitudinea organizatorilor Eurovision

Votul juriului din România a fost anulat în ultimul moment, motiv pentru care românii nu doar că au fost dezamăgiți de lucrul acesta, dar și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele sociale, unde fiecare are dreptul să își dea cu părerea. EBU a fost acuzat de faptul că furat voturile țării noastre chiar și de către Horia Moculescu. El este de părere că una dintre cele mai înțelepte decizii pe care le poate lua TVR-ul în urma celor întâmplate ar fi aceea de ase retrage.

Compozitorul consideră că organizatorii acestui concurs sunt responsabili în mod direct de înlouirea celor 12 puncte pe care România le-a acordat Moldovei, ci nu Ucrainei și, de asemenea, că ar trebui să fie trași la răspundere pentru fapta lor. Tot el a spus clar că este de părere că s-a dorit încă de la început ca Ucraina să fie cea care să câștige trofelul de la Torino, pe care câteva ore mai târziu l-au scos la licitație pentru a-și ajuta țara în contextul răzbiului pe care rușii l-au început pe data de 24 februarie.

Horia Moculescu a ținut să scoată în evidență, în cadrul celui mai recent interviu acordat, faptul că EBU a dat-o serios în bară și că a venit cu niște explicații jenante care, din păcate, nu au nicio legătură cu realitatea. Fiind pentru prima dată când s-a întâmplat una ca asta, marele compozitor a tras concluzia că a fost ceva aranjat, pentru ca Ucraina să iasă învingătoare anul acesta.

”Eu, dacă aș fi în locul TVR-ului, m-aș retrage de la Euroviziune și ar ieși mare scandal, pentru că nouă ni s-au furat voturile! Au fost înlocuite după bun gust al organizatorilor de la EBU, cu explicații jenante, care nu au nicio legătură cu realitatea. Mi-ai luat voturile, foarte bine, dar, să îmi iei și cele 12 voturi pentru Moldova și să le pui la Ucraina, este fals în acte. Și vii să acuzi că ‘s-a votat’ după un anumit tipar… e prea mul! Ce nenorociți! Pentru prima dată se întâmplă așa ceva! Probabil a fost un comandament european să iasă Ucraina”, a declarat Horia Moculescu, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Deea Maxer, mesaj dur la adresa fostului soț: „Să dormi cu cineva...
Deea Maxer, mesaj dur la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.