Showbiz 16 Mai 2022 10:21 de Diana Oprișan
Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil! a oferit recent un interviu în care a mărturisit care este suma de bani pe care o câștigă de pe rețelele sociale.

Ruxi a vorbit despre sumele de bani pe care le câștigă

Viața lui Ruxi s-a schimbat extrem de tare, în urma participării sale la „Bravo, ai stil!”, concurs pe care a reușit să îl câștige. Bruneta s-a descurcat de minune și a reușit să le câștige simpatia celor de acasă și mai mult de atât, a reușit să îi convingă să o voteze în marea finală a concursului, câștigând cu o mică diferență de puncte față de rivala sa, Viviana Sposub. Pe tot parcursul concursului, Ruxi a reușit să își crească numărul de urmăritori de pe Instagram, iar mii de oameni stau cu ochii pe ea, fapt care o ajută și din punct financiar.

De curând, ea a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Oana Radu pe canalul de YouTube, „Detectorul de minciuni”, unde a vorbit despre multe aspecte din viața sa, inclusiv despre sumele pe care le câștigă de pe social media într-o lună.

„Știm că Ruxi alias Opulență, duce o viață de lux. Se postează având obiecte de lux, genți și pantofi. Cât câștigă un influencer la tine? Cât se câștigă din online?”, a întrebat-o Oana Radu, pe Ruxi în cadrul emisiunii.

Și de data aceasta, îndrăgita vedetă a dat dovadă de sinceritate, chiar dacă a fost vorba despre un subiect e care mulți îl evită. Ruxi și Opulență a ținut să precizeze că nu câștigă aceeași sumă de bani în fiecare lună și sunt poate perioade în care nu se întâmplă să nu aibă nimic în conturi. Astfel, se pare că fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D poate câștiga între 1000 și 10.000 de euro lunar, dar nu este un lucru bătut în cuie.

„Ceea ce fac eu nu este standard. Sunt poate două-trei luni în care pot să nu câștig nimic, depinde. Pentru mine, cam între 1.000 și 10.000 de euro e bine. Nu e lunar, într-o lună pot să am și 3.000 și 10.000, depinde de ceea ce fac.”, a fost răspunsul oferit de Ruxi.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.