Showbiz 12 Mai 2022 15:29 de Diana Oprișan
Cum a au ajuns Xonia și iubitul milionar să își spuă adio. Fosta concurentă de la Survivor România a dat cărțile pe față, într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat.

Ce nu i-ar ierta Xonia unui bărbat

Xonia este, de ceva vreme, o femeie singură, iar multă lume s-a întrebat de ce anume s-a despărțit fosta concurentă de la Survivor România de cel pe care îl considera bărbatul visurilor sale. Unii au tras repede concluziile și au spus că în mod evident distanța a fost cel mai mare dușman în cazul lor, dar artista a ținut să precizeze că nu a fost deloc vorba despre asta. Ei bine, blondina nu a regretat decizia pe care a luat-o, în urmă cu ceva timp, deoarece a avut parte de o poveste de iubire unică de care nu multe femei se bucură la acel nivel. Deși nu a durat și nici nu a decurs așa cum ar fi sperat, ea are niște amintiri extrem de frumoase pe care nimeni nu i le va lua vreodată.

Vedeta avea anumite așteptări de la iubitul ei și nu distanța a stat în calea fericirii lor, așa cum au crezut fanii ei, ci mai degrabă faptul că ei nu au fost pe aceeași lungime de undă de la bun început, iar pentru fosta Faimoasă acest aspect este extrem de important. În plus, ea a mărturisit că între ei nu a fost deloc chimie, iar asta a tras cumva în jos relația lor pe care unii o vedeau perfectă. Deși a spus că nu îi place să își spele rufele în public și că nu va dezvăluit niciodată motivul real al separării, a dat totuși câteva indicii despre care multă lume și-a dat cu părerea.

„Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. (...) Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat Xonia, pentru click.ro.

În același interviu, Xonia a zis că nu i-ar ierta niciodată unui bărbat orice formă de abuz și că momentan este fericită, chiar dacă nu există niciun bărbat în viața sa.

„Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în priumul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea sa trec peste infidelitate, numai dacă nu aș afla că mă înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația aia”, a mai zis fosta Faimoasă.

Citeste si:
Elena Chiriac, părăsită de iubit din cauza distanței. De necrezut...
Elena Chiriac, părăsită de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.