Majda, secretul unui trup perfect

Majda Aboulumosha s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. Acestea i-au dat mari bătăi de cap și au făcut-o să nu mai aibă prea mare încredere în ea și nici în talentul. La un moment dat, a decis că nu mai poate continua în felul acesta și s-a apucat serios de slăbit. A fost nevoie de un efort considerabil, dar a reușit să demonstreze că este o femeie foarte, foarte ambițioasă care în momentul în care își propune face tot ceea ce îi stă în putință pentru a reuși. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a slăbit într-un timp record, iar cel mai mare ajutor pe care l-a avut a fost un aliment care nu doar că topește grăsimile, dar ajută și la scoaterea apei din organism.

Frumoasa vedetă este mândră de rezultatele pe care le-a obținut și de felul în care arată și le-a povestit tuturor cum a slăbit cu ajutorul hreanului, pe care l-am introdus în aproape toate mesele sale și care este un aliment cu foarte mari beneficii. Actrița a mai mărturisit și că a renunțat de tot la zahăr, mai ales că ea nu era oricum o mare consumatoare, dar și la produsele făinoase, motiv pentru care rezultatele au început să se vadă într-un timp relativ scurt și anume în două luni. De când a slăbit, Majda este mult mai sigură pe ea, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.


‘’Hreanul topeşte grăsimile şi scoate apa din organism, eu îl consum la orice masă: în salate, o linguriţă dimineaţa; salate, ceapa roşie – eu o mănânc ca pe măr, fructe”, a spus Majda în cadrul unei emisiuni TV. „Am renunţat la zahăr pentru că eu oricum nu mâncam nici înainte tot ce înseamnă patiserie, şi ca bază am ţinut pestele, cu toate că eu nu sunt o mare consumatoare de carne”, a declarat Majda, potrivit spynews.ro.