Giurcanu, afirmații dure despre Tonciu

Laura Giurcanu a avut ghinionul de a nu primi susținere din partea fanilor emisiunii de la Pro TV, când a fost nominalizată pentru eliminare prima dată și astfel lupta ei în Republica Dominicană a ajuns la final. Recent, fosta concurentă de la Survivor România s-a întors acasă, iar mai apoi a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV.

Odată ajunsă în platoul de televiziune, blondina a fost luată la întrebări în ceea ce îi privește pe foștii ei colegi și a dat câteva detalii semnificative din spatele camerelor de filmat. Laura Giurcanu nu s-a putut abține să nu facă o serie de afirmații și despre Andreea Tonciu, după ce fosta asistentă TV i-a atacat în direct pe cei mai mulți dintre Faimoși și nu numai.


„Tonciu a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât intrări pe traseu. Ce mi-a plăcut a fost că m-a citat. În momentul care noi am avut discuția aia pe insulă i-am spus că a greșit emisiunea, ceea ce a spus și ea aici la tine”, a spus Laura Giurcanu, la Pro TV.


Imediat după ce a făcut declarațiile, Măruță i-a spus că sigur Andreea Tonciu va reacționa pe social media și chiar a avut dreptate. Bruneta a ținut să îi dea replica fostei sale colege, imediat după ce a urmărit emisiunea.


„Cătălin, sunt în Dubai. Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri. I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor. Eu sunt om de televiziune, nu ea”, a spus Tonciu.