Vedeta Kanal D vrea să meargă în Ucraina

Îndrăgitul prezentator de la Kanal D a decis să plece în Ucraina, ci nu doar pentru a face o transmisiune live din mijlocul atacurilor armatei ruse, ci pentru a lupta chiar el alături de cei care vor pace și care rezistă de nouă zile în fața unei armate despre care se credea că este mult mai puternică. Nimeni nu îi dădea șanse Ucrainei să reziste atât de mult în fața rușilor, dar ucrainenii în frunte cu Volodimir Zelenski au devenit un exemplu nu doar pentru Europa, ci și pentru întreaga lume.

Ei bine, Christian Sabbagh crede că decizia de a merge în Ucraina și de a lupta pentru libertate este cea mai bună. Soția acestuia nu este de acord și plânge când îl aude, dar îl și înțelege în acest sens. Și-a făcut toate actele și este gată să treacă granița.


”Da, voi pleca în Ucraina. Soția plânge, dar mă înțelege, acum. I-am explicat că asta este meseria mea, că sunt corespondent de război, că nu mă simt bine aici, când la doi pași de țara noastră se petrec lucrurile așa cum se petrec. Îmi iau vesta și casca antiglonț și merg să îmi fac meseria”, a declarat el, conform cancan.ro.