Saveta Bogdan se teme pentru români

În schimb, soldații au avut șocul de a vedea ucrainenii cum se aruncă în fața tancurilor și le cer să plece din țara lor și de pe străzile pe care au pătruns. Mulți soldați ruși au decis să se predea imediat ce au realizat ce li se întâmplă, de fapt, spunând că nu vor să moară pentru Vladimir Putin. Mai mult de atât, Volodimir Zelenski le-a promis celor care se vor preda că vor avea parte de o recompensă, dar și de grațiere.

În ciuda acestor lucruri, Saveta Bogdan se teme de faptul că războiul ar putea începe și pe teritoriul țării noastre. Nu se aștepta ca în acest secol să ne mai confruntăm cu asemenea probleme, iar fiica ei îi spune să își ia un bilet de avion și să plece în America unde este liniște și pace.


„Sunt foarte fricoasă și îmi e foarte frică. Nu-mi am putut închipui că în secolul ăsta or să mai fie războaie. Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul și acum îmi e frică să nu vină și la noi. Fata mea din America îmi spune „mamă, ia-ți bilet de avion și vin-o, mamă, la mine și stai aici că la noi e liniște”, a mărturisit Saveta Bogdan, pentru Star News.


Interpreta de muzică populară nu își dorește să își ia un bilet de avion și să plece pur și simplu din țară, ci vrea să cânte în continuare pentru români. A muncit din greu să își facă o carieră și nu își dorește să lase totul în urmă. Mai mult de atât, Saveta Bogdan se roagă pentru întreaga lume și a susținut că a aprins o lumânare chiar și pentru Vladimir Putin, pentru a fi pacifist.


„Eu mai am un festival de făcut. Vreau să-l fac la sfârșitul lui iunie. Am publicul meu, eu am angajamente și eu iubesc ceea ce fac. Eu am muncit ca astăzi să fiu Saveta Bogdan și not așa să-mi iau biletul și să plec. Nu aș putea, parcă tot aș sta, m-aș ascunde pe undeva, nu știu. Am plâns și atâta m-am rugat”, a mai zis cântăreața.