Laura Giurcanu, cuvinte dure despre Emil Rengle

În ultimele zile, sute de comentarii negative au fost date la adresa lui Emil Rengle. Chiar și o parte dintre cei care se considerau fanii lui și-au format o altă opinie despre el și nu au vrut să îl voteze. Alții au pariat pe faptul că dacă va ajunge să fie nominalizat pentru eliminare, el va fi garantat și cel eliminat.

Nu doar telespectatorii au avut cuvinte dure la adresa dansatorului, care în urmă cu două ediții le-a povesitit tuturor drama pe care a trăit-o pe vremea când era un copil și care cumva explică de ce anume are acest comportament.


„O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (..) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (..) Emil ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut.”, a spus Laura Giurcanu, la Survivor.


Ei bine, la început, se înțelegea extrem de bine cu Laura Giurcanu și toată lumea ar fi zis că vor fi prieteni buni în continuare chiar și după terminarea emisiunii, dar blondina a fost prima care a ținut să își exprime opinia dură despre coegul ei. Faimoasa l-a descris ca fiind cel mai rău om pe care l-a cunoscut și a mai precizat că este un om fals, care a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra lor.


„Este doar o altă influenceriță care ar vinde oricând minciuni”, a spus dansatorul în apărarea lui.


Tj Miles a avut și el ceva de zis despre colegul lui, care l-a scurt timp a și fost eliminat din emisiunea de la Pro TV.


Mă simt ca ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. (..) Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic.”, a menționat TJ.