Mihai Bendeac împlinește 39 de ani

Vloggerul a postat o serie de imagini cu sărbătoritul zilei, dar și alături de alte vedete însoțite de un mesaj frumos cu ocazia zilei de naștere a actorului, care împlinește frumoasa vârstă de 39 de ani. Mihai Bendeac nu este deloc genul de om care să petreacă de ziua sa, așa că preferă să se ascundă de ochii lumii și să se bucure în liniște și, cel mai probabil, așa va proceda și anul acesta.


„La muuulti ani celui mai talentat actor in viata!❤️”, a scris Cucu, pe rețelele sociale.

În urmă cu un, de exemplu, juratul de la iUmor s-a bucurat de aniversarea lui în cel mai frumos din lume, din punctul lui de vedere, și anume la teatru. Nici fanii lui nu s-au lăsat mai prejos în ceea ce privește urările de ziua sa. Aceștia au umplut secțiunile de comentarii cu mesaje care mai de care mai frumoase dedicate actorului care astăzi se bucură de împlinirea celor 39 de ani.


"La multi ani minunati, Mihai!(...) Ai grijă de tine. Bucură-te de orice îți place. Va veni o zi în care vei realiza că ești iubit cu adevărat și apreciat. (...) La mulți ani de pe acum!!Sa ai parte de multa fericire si iubire!", sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.