Xonia, mai sinceră ca oricând

Aceste momente au fost subiect de discuție și pentru Xonia, care invitată fiind în cadrul emisiunii pe care o moderează Zanni pe Voyo, a spus că Tj Miles a fost lovit la ego cu o zi în urmă, când Relu Pănescu i-a luat un punct important cu mare ușurință, spre surprinderea tuturor. TikToker-ul este considerat cel mai puternic Faimos și de aceea, toată lumea a rămas mască, în momentul în care a pierdut în fața unui bărbat de 52 de ani.

Ei bine, fosta concurentă de la Survivor România crede că Tj Miles a fost lovit acolo unde îl doare cel mai tare și anume la ego, pentru că nu îi place deloc să piardă. Cu toate acestea, nu vrea să creadă că el sau oricare dintre foștii ei colegi s-ar preface într-o asemenea situație, doar pentru a scăpa de vină.


„Cred că l-a durut ego-ul pe TJ Miles. Nu îi place să piardă. Oricine se poate preface. Vreau să cred că nu fac asta colegii. Poate unele persoane nu sunt asumate, nu pot recunoaște că au slăbit, că nu mai au energie. Vreau să cred că lumea nu s-ar preface în situații de genul ăsta. Consider că unele persoane ar putea să se prefacă”, a spus Xonia, la Extrashow.


Angela Forero a fost și ea invitata lui Zanni și a spus că Relu Pănescu este un bărbat foarte puternic, care deși are probleme foarte mari și se plânge de dureri în fiecare noapte, dă tot ceea ce are el mai bun pe traseu. Astfel, satisfacția pe care o are, când câștigă în fața Faimoșilor, este una și mai mare.


„Să fii la vârsta lui, cu toate chestiile-n viață prin care trece… Plus durerile pe care le are. În fiecare noapte, Relu se plângea de durere. Îl durea la fiecare mișcare”, a spus Angela, la Extrashow.