Mama Bellei Santiago, motiv de îngirijorare pentru artistă

Ca oricare dintre concurente, își dorea ca suma de 100.000 de lei și coroana să fie ale sale, dar viața merge înainte și se bucură pentru faptul că deși a petrecut puțin timp alături de colegele sale, a reușit să devină prietenă cu o parte dintre ele. Un singur lucru nu și-l poate scoate din minte în ceea ce pricește marea finală și anume imaginea mamei sale.

Vedeta a văzut o filmare cu femeia care i-a dat viață, în care aceasta i-a trimis un mesaj de susținere, dar a rămas șocată să vadă cât de mult a slăbit. Imediat după terminarea emisiunii, cântăreața a sunat-o să se asigure că este bine, mai ales că știe foarte bine că ea era cea care îi gătea mamei sale, cât timp a stat în Filipine, deoarece femeia nu știe să facă lucrul acesta. A crezut chiar că este bolnavă, dar a a încercat să o liniștească spunându-i că mânâncă mult, doar că înaintarea în vârstă își spune cuvântul.


„Am sunat repede. Am întrebat: ce mănânci? De ce ești așa slabă? Mi-a zis că a îmbătrânit. Că mănâncă mult și tot e slabă. Când eram eu în Filipine eu găteam pentru ea. Ea nu știe să gătească. Cumpăra de afară. Ea mânca și s-a îngrășat cât eram în Filipine. Era și mai luminată la față. Am întrebat-o dacă e supărată, dacă e răcită. Mi-a zis că e ok și nu trebuie să mă îngrijorez”, a declarat Bella Santiago, pentru wownewes.