Bianca Drăgușanu a refuzat din prima

Dacă blondina s-a simțit o femeie frumoasă până acum, se simte mult mai frumoasă acum în urma acestor intervenții pe care și le-a făcut. Văzând că pare a avea atât de multă încredere în ea și în aspectul ei fizic, Bursucu nu s-a putut abține să nu o provoace pe divă să se demachieze în direct, mai ales că acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum la TV, în ceea ce o privește pe fosta iubită a lui Alex Bodi.

Așa cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu a refuzat lucrul acesta, pe motiv că nu se simte bine în pielea sa, pentru a fi văzută fără pic de machiaj de toată lumea. Mai mult de atât, vedeta a spus că s-a chinuit o oră să îș contureze buzele pentru a părea mai mari și nu vrea să le strice.


"Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum, ca să fac asta.", a zis Bianca Drăgușanu, la "Teo Show".


Spre amuzamentul celor din platou și al celor de acasă, Bianca a zis că înainte de a face intervenția de topire a buzelor, avea crenvurști, fiind injectată pe lateral. După 15 ani de botox, i se pare că și simplul mod în care vorbește este diferit. Acum se simte mai bine, dar prima săptămână după operație a fost una foarte, foarte grea.

"Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. Parcă și modul în care vorbesc este diferit. Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel. Acum vreau o guriță mai mică!", a mai zis ea.