Ana Dobrovie a izbucnit în lacrimi

În seara respectivă au fost nominalizați trei dintre ei și anume Ana Dobrovie, Ramona Crăciunescu și Aurel Pănescu. Publicul a ales, iar seara trecută a decis să o taxeze pe cea care nu s-a comportat tocmai bine cu colegii ei, dar nici cu adversarii cărora le-a adresat cuvinte jignitoare și anume Ana Dobrovie.

Momentul în care și-a auzit numele nu a fost deloc unul surprinzător pentru ea, deoarece se aștepta la acest lucru, la fel cum s-a așteptat și la nominalizările colegilor, cu care speră să rămână prietenă, după ce și ei vor ieși din concurs.

Blondina nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, din pricina emoțiilor pe care le avea și a mai declarat că are și un preferat din tabăra albastră pe care îl susține și care speră ea să câștige marele premiu și anume Blaze. Anei i-a părut rău pentru felul în care le-a vorbit celorlalți în anumite momente, știind clar că acesta este unul dintre motivele pentru care a fost taxată de cei de acasă.

„Îmi cer scuze. Le-am zis colegilor la joc că o să vin ca o fantomă pe lângă ei. Sunt spontană, știu că am gura mare. Nu îmi pare rău de asta, ci de cuvintele jignitoare pe care le zic. Sper că voi învăța asta mai repede. Este inutil să zic că aș da timpul înapoi dacă aș putea.

Pentru că nu pot. Îmi pare rău, vreau să rămân în relații cu colegii, chiar dacă aici ne-am certat. Afară cred că o să fie diferit, o să avem ce să mâncăm. Cred că din cauza lipsei alimentelor am fost mai agresivi. Blaze este preferatul meu, sper să fie câștigătorul Survivor România 2022. Vă mulțumesc pentru că m-ați ales să fac parte din emisiune, m-ați făcut să mă simt și mai specială, ca persoană. Îmi pare rău că plec atât de devreme.”, a declarat Ana Dobrovie, la Surivor.