Vlad Gherman și-a lămurit fanii

Chiar dacă a suferit enorm în urma separării de Cristina Ciobănașu, cu care a avut o relație de ani buni, Vlad Gherman a reușit să își găsească și el liniștea. Cea care l-a făcut să se îndrăgostească de ea și să afle că poate iubi din nou la fel ca și în trecut, în ciuda faptului că rănile nu i se vindecaseră complet, a fost nimeni alta decât Oana Moșneagu.

După ce actorul a lansat o piesă pentru ea în videoclipul căreia apar amândoi, au decis să facă un vlog în c are să vorbească sincer despre iubirea lor. Ei bine, primul pas în relație l-a făcut Vlad, reușind să îi demonstreze partenerei sale de viață că o vede mai mult decât pe o prietenă și că ar merita să dea o șansă poveștii lor de iubire.

Cei doi au ascuns pentru o vreme faptul că sunt împreună, dar au avut câteva motive clare, iar despre unul dintre ele Vlad Gherman a vorbit și pe YouTube.


„Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss. Ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună «de ce, Vlad?». Chiar îmi făceam griji”, a zis Vlad Gherman, pe canalul lui de YouTube.