Viviana Sposub, emoții înainte de marea finală

Una dintre finalistele acestui sezon este nimeni alta decât Viviana Sposub care deși nu a fost de la început în concurs, s-a dovedit a fi o concurentă puternică. Fosta asistentă TV a muncit din greu pentru acest proiect, care nu doar că a ajutat-o să se dezvolte din punct de vedere stilistic, dar a avut un rol important și în cariera sa.

După cum a mărturisit chiar partenera de viață a lui George Burcea într-una dintre edițiie concursului a simțit pentru prima dată în viața sa că are fani. Cel mai tare a rămas impresionată de momentele în care era recunoscută pe stradă, iar oamenii își doreau să facă o poză cu ea, ceea ce nu se întâmpla prea des înainte.

Viviana Sposub s-a pregătit intens pentru marea finală și speră ca ținuta și momentul pe care l-a pregătit să fie pe placul celor de acasă și că va primi susținerea de care are nevoie din partea lor.


"Am muncit atât de mult pentru proiectul ăsta și evident că din când în când m-am imaginat câștigătoare. În momentul ăsta nu pot decât să sper că ținuta și momentul artistic pe care le-am pregătit vor fi pe placul celor de acasă și că mă vor vota în număr mare, iar dacă îmi voi auzi numele "Viviana Sposub, marea câștigătoare Bravo, ai stil" cu siguranță că voi fi cea mai fericită femeie din lume.", a declarat Viviana Sposub, pentru wowbiz.ro.