Mara Bănică, mamă pentru a doua oară

Mara Bănică nu mai avea răbdare în ceea ce privește aducerea pe lume a fiicei sale, mai ales din cauza faptului că a petrecut luni bune în casă și își dorea enorm să revină la viața ei normală. Nu regretă nimic, deoarece a visat la a deveni mamă pentru a doua oară și nimic nu se poate compara cu bucuria pe care a simțit-o când și-a strâns copilul în brațe.

Timp de câteva zile, vedeta s-a pregătit intens pentru cele câteva zile pe care le va petrece în spital, iar astăzi a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Imediat după ce și-a revenit, le-a transmis fanilor ei un mesaj, care le-au transmis ei și bebelușului cele mai frumoase gânduri și vor să vadă și o imagine cu chipul copilului.

„Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa! Suntem bine amandoua, ne acomodam cu viata exterioara! Tot astazi este si ziua de nastere a mamei mele, asa ca un cadou mai frumos nu cred ca s ar fi potrivit! Multumesc anticipat tuturor pentru urari si sa va fie bine!”, a scris Mara Bănică, pe Facebook.