Vlad și Oana formează un cuplu

Câteva luni bune, Vlad Gherman a încercat să își revină de pe urma sepării dureroase și oricât de mult ar fi încercat să ascundă durerea pe care a simțit-o, nu a reușit de fiecare dată. Actorul a fost nevoit să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a fi din nou bine cu el însuși, a slăbit șapte kilograme și a lansat chiar și o piesă în care și-a pus sentimentele pe foi, iar în urma acesteia unii ar fi putut jura că fosta lui iubită se va întoarce în brațele sale.

Mai apoi, el a început să se apropie tot mai tare de colega lui de platou, Oana Moșneagu și deși toată lumea spunea că sunt împreună, ei au confirmat relația la sfârșitul acestei săptămâni, când Vlad Gherman a lansat și o piesă prin intermediul căreia le-a răspuns tuturor la întrebarea „Sunteți împreună?”.

Imediat după ce el a făcut postarea respectivă și după ce a lansat „Fără tine”, Oana Moșneagu a avut o reacție amuzantă, în stilul ei caracteristic.


“Asta e fața ei când spune: Vă mulțumim pentru mesaje, le-am citit aproape pe toate și ne-am bucurat tare mult să vedem atâtea reacții frumoase.”, a spus Vlad Gherman despre ea.



“Nu sunt cu Vlad Gherman, nu! M-a obligat, m-a forțat, m-a plătit. De fapt, eu l-am plătit pe el ca să vină followers și like-uri.”, a zis Oana Moșneanu mai apoi.