Tj Miles este unul dintre concurenții acestui sezon de la Survivor România. Deși are mii de fani pe Tiktok și este foarte cunoscut pe rețelele sociale, publicul larg nu are prea multe informații despre el. Uite din ce face, de fapt, bani unul dintre cei mai puternici concurenți ai competiției de la Kanal D.

Tj Miles muncește din greu

Deși pare că este un tânăr cu capul în nori, Tj Miles muncește din greu pentru visurile sale și încă de când s-a mutat în România a învățat să se descurce și și-a deschis o afacere de pe urma căreia câștigă sume frumușele de bani în fiecare lună. Este un bărbat foarte ambițios, fapt care îl ajută să își ducă la bun sfârșit toate planurile.

„Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândește”, a declarat Tj Miles, potrivit cancan.ro.

Concurentul de la Survivor România a spus despre el că este capabil să o ia de la capăt în orice moment al vieții sale, chiar dacă ar pierde totul, deoarece știe cum să facă avere. Speră ca pe viitor să devină tot mai cunoscut în domeniul pe care l-a ales, iar oamenii să aprieceze toate eforturile pe care le face, pentru a avea mereu conținut de calitate pe canalul lui de YouTube.

Deși știe că banii sunt foarte importanți în viață, Faimosul crede că nu aceștia sunt cei care îl reprezintă, ci mai degrabă iubirea și pozivitatea, deoarece banii îi azi, dar mâine nu aici nici cea mai mică idee ce îți poate rezerva viața.

„Mă poți pune oriunde pe acest pământ și-mi voi dubla averea. Nu mi-e frică de nimic, ci doar să nu-mi ating adevăratul potențial. Trebuie să am bani și multe lucruri în viață, dar nu asta mă reprezintă, ci că îndemn la iubire, pozitivitate și să fiu o sută. Să le arăt oamenilor că este important să spună adevărul și să fie buni, decât să fure și să fie răi. La final de zi, banii vin și pleacă, dar sufletul unui om stă cu tine mereu, așa că trebuie să be careful, like wow. Protejează-ți sufletul cu toate mijloacele posibile”, a declarat Faimosul, pentru vice.ro.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.