Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au fost invitați în podcast-ul moderat de către Codin Maticiuc, „La Mijloc”. În cadrul filmării respective, cei doi soți au vorbit despre multe lucruri legate de viața privată, de afaceri, iar cântăreața le-a spus tuturor care este motivul pentru care nu ar putea să participe niciodată la Asia Express.

Delia, moment de sinceritate în „La Mijloc”

Toată lumea care o urmărește pe Delia știe că vedeta este o mare iubitoare de aventură și că petrece o mare parte a timpului plecată prin vacanțe alături de partenerul ei de viață. Aproape că nu există vreun loc pe Pământ pe care să își fi dorit să îl vadă și să nu o fi făcut-o deja. Tocmai din acest motiv, o parte dintre admiratorii ei ar vedea-o concurenta perfectă în Asia Express.

Deși îi plac provocările de genul acesta, sunt anumite lucruri care ar împiedica-o pe Delia să participe la Asia Express. Vedeta a rămas cu un gust amar, după ce a vizionat anumite scene din sezonul trecut, mai exact cele din timpul unei probe în care concurenții erau nevoiți să se dezbrace până la brâu și să se spele unul pe celălalt pe spate.

“Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă- fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău…un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia, în podcastul lui Codin Maticiuc.

Frumoasa artistă a precizat că ea nu vrea să meargă acolo și să se dezbrace, pentru că nu îi stă în fire. În plus, blondina a recunoscut că nu ar vrea să aibă parte de o asemenea aventură decât alături de Răzvan Munteanu, iar el nici nu vrea să audă de una ca asta. Cântăreața nu ar avea o problemă nici măcar cu gândacii pe care ar fi nevoiți să îi mănânce, dar i-ar fi teamă de câini.

Citeste si:
De ce s-a retras Nelu Curcă din serialul „La Bloc” la Mănăstirea...
De ce s-a retras Nelu Curcă...

“Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi peacolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori. În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini”, a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.