Andreea Tonciu a fost vedeta care a suportat consecințele, după ce echipa Faimoșilor a pierdut ultimul joc pentru imunitate. În pericol de eliminare au mai fost Robert Niță și Otilia Bilionera, aceștia având însă mai multă susținere din partea celor de acasă și au rămas în joc. 

Andreea Tonciu, recunoscătoare pentru susținerea primită

Fosta concurentă de la Survivor România le-a mulțumit celor care i-au oferit susținere în tot acest timp și nu îi vine să creadă încă faptul că această experiență a ajuns la final pentru ea. După ce au trecut două zile de la eliminarea ei din competiție, vedeta a decis că a venit vremea să dea și primele declarații despre tot ceea ce s-a întâmplat.

Fanii săi au așteptat cu sufletul la gură să vadă și punctul ei de vedere. Fosta Faimoasă a recunoscut că a fost cea mai grea provocare din viața sa și că a mers în Republica Dominicană având convingerea că va face față tuturor lipsurilor din concurs și credea, de asemenea, că va face față dorului de familia ei, dar din nefericire nu a fost deloc așa, pentru că se gândea la Rebecca, fiica sa, în fiecare moment.

Bruneta speră că nu a dezamăgit pe nimeni și nu regretă că acceptat să participe la Survivor România, deoarece a fost o ocazie bună de a-și testa limitele și, de asemenea, de a avea parte de o experiență unică în viață.

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezista dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas! Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventura, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!”, a scris Andreea Tonci, pe Instagram.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.