Fosta prezentatoare de televiziune ar putea intra în Cartea Recordurilor pentru numărul de procese pe care i le-a intentat până acum fostului soț, Silviu Prigoană. 

Adriana Bahmuțeanu, în Cartea Recordurilor pentru numărul de procese intentate împotriva lui Silviu Prigoană

Seria de procese dintre Bahmuțeanu și Prigoană a început în 2003, când s-au căsătorit prima dată. După luna de miere a venit și primul divorț. În ianuarie 2004 au revenit la sentimente mai bune și și-au jurat din nou credință, apoi în mai s-au separat din nou oficial. În august 2005 au pășit în fața altarului, pentru ca la începutul lui 2007 să ajungă la al treilea divorț.

În mai 2009 s-au căsătorit, dar liniștea a durat numai trei ani, căci în vara anului 2012 s-au certat și au desfăcut mariajul. S-au împăcat de Paște, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns la cel de-al cincilea divorț, care a fost și ultimul.

Cei doi foști soți se ceartă în instanță în continuare. Afaceristul și-a dorit custodia exclusivă asupra copiilor lor, Maximus și Eduard, iar jurnalista a luptat pentru aceleași drepturi. Ultima ruptură i-a adus Adrianei Bahmuțeanu numele de familie anterior, suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată și o pensie alimentară pentru băieți în valoare de 33,2% din veniturile tatălui, custodia aparținând milionarului.

Noua plângere penală

Un nou dosar a fost deschis pe numele Adrianei Bahmuțeanu; și de această dată la mijloc fiind Silviu Prigoană. Acum, omul de afaceri i-a făcut plângere fostei soții pe motiv că a întârziat cu plata pensiei alimentare pentru cei doi copii. Adriana Bahmuțeanu se consideră hărțuită și spune că ar fi momentul pentru a se înscrie în Cartea Recordurilor. Rămâne de văzut dacă fostul cuplu va reuși să facă istorie.

Citeste si:
Adriana Bahmuțeanu, mamă la 48 de ani!? Vedeta are planuri serioase...
Adriana Bahmuțeanu, mamă la...

„Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună”

„Copiii sunt la mine de 3 ani iar ea a uitat să-și plătească obligațiile. Legea prevede mai multe, în afară de a treia parte din venituri pentru doi copii: trebuie să susții copiii, întreținerea lor și așa mai departe. În 3 ani de zile a trimis 5.000 de lei și asta după ce am depus o altă plângere penală, ca să justifice că ea plătește. Iar deunăzi am mai primit 1.000 de lei.

Ea a justificat că nu are venituri, iar legea spune că dacă nu ai venituri, trebuie să plătești a treia parte din venitul minim pe economie. Doar că dânsa, din greșeală, a candidat la Primăria Sectorului 1, unde și-a depus o declarație de avere, în care a scris că a avut 64.000 de lei într-un an.

Cât au fost copiii în partea cealaltă (la Adriana. n.r.), cred că am fost singurul cetățean onest al planetei care a trimis pensia alimentară zilnic. N-a contat că e Revelion, Crăciun sau sărbătoare legală. Prin Poșta Română, cu aviz de primire, conform legii. Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună.

Citeste si:
Silviu Prigoană, mesaj pentru Adriana Bahmuțeanu, după ce s-a...
Silviu Prigoană, mesaj pentru...

Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor. Banii de studii ai copiilor. Dacă copiii sunt deștepți și merg la facultate, nu se termină la 18 ani plata pensiei alimentare, se continuă până la terminarea studiilor”, a declarat Silviu Prigoană pentru WOWbiz.

Silviu Prigoană a mai fost căsătorit. Prima soție, Viorica, a decedat la 30 de ani, în 1994. Din acest mariaj au rezultat doi băieți, Honorius și Silvius.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.