Vica Blochina a avut parte numai de vacanțe în ultima perioadă din viața sa. Cea mai recentă dintre ele a fost cea petrecută în Thailanda, unde a stat aproximativ o lună. Imediat după ce s-a întors în țară, vedeta s-a infectat cu COVID-19 și nevoită să stea mai apoi în carantină în propria casă.

Vica Blochina, infectată cu coronavirus

Blondina a avut parte de un început de an pe cinste alături de o parte dintre prietenii săi. Vedeta s-a distrat așa cum a știut ea mai bine peste hotare, dar când s-a întors în România i-a dispărut zâmbetul de pe chip, deși s-a bucurat tare mult că nu s-a infectat în Asia cu COVID-19, pentru că acest lucru ar fi însemnat că ar fi trebuit să stea în spitalele lor, în care condițiile nu sunt tocmai unele demne de laude.

Recent, Vica Blochina a mers în platiul emisiunii Teo Show, unde a vorbit despre această experiență spunând clar că ea făcuse un test înainte de revenirea în țară, care a ieșit în regulă, dar odată ajunsă acasă a început să aibă simptomele specifice virusului, s-a izolat timp de șapte zile și a realizat mai apoi că i-a prins bine acest timp petrecut de una singură și chiar a făcut o mulțime de lucruri pentru ea și pentru sufletul ei.

”Când am ajuns în România am intrat în carantină. Eu am făcut test înainte să plec de acolo și, când am ajuns la București, a doua zi, am făcut febră și m-am testat și am ieșit pozitivă. M-am închis în casă, șapte zile am făcut carantină că sunt vaccinată. Mi-a prins bine săptămâna asta: am citit, am făcut yoga, am făcut creme, mi-am pus 100 de dorințe pe hârtie”, a spus Vica Blochina la ”Teo show”.

Vedeta a mai spus că în Asia ar fi fost grav să ajungă la spital, pentru că sunt niște condiții rele, nu ai idee unde ajungi și ești carantinat pe socoteala ta. A fost foarte speriată din acest punct de vedere, dar din fericire a fost ferită de o astfel de experiență.

”În Asia, când ajungi la spital, doamne ferește, nu mai știi cum ieși de acolo. Două săptămâni ești carantinat pe socoteală ta. Problema e că nu știi unde ajungi, condițiile sunt rele. Eu am fost foarte speriată din punctul ăsta de vedere și m-am gândit că dacă, doamne ferește, ieșea cineva pozitiv, că vin doctorii acolo să te testeze, ne închideau pe toți. Iau toată casa pe sus și te duc la spital, nu faci carantină în casa ta”, a mai zis ea.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.