Finala emisiunii „Bravo, ai stil!” se apropie cu pași repezi de final, iar telespectatorii care stau seară de seară cu ochii pe concurentele lor preferate sunt extrem de nerăbdători să vadă care dintre ele va fi marea câștigătoare a acestui sezon. Mulți pariază pe faptul că Ruxi și Opulență va fi vedeta căreia îi va fi înmânată coroana, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucurile. 

Mărturisirile lui Victor Slav înainte de marea finală

De când face parte din acest proiect, Victor Slav și-a făcut on părere despre concurente, dar a remarcat și un lucru care nu s-a mai întâmplat în niciunul dintre sezoanele anterioare și anume că patru dintre concurente au decis să renunțe la șansa de a câștiga marele premiu din cauza problemelor medicale, iar prezentatorul este de părere că vremurile grele pe care le trăim au avut un rol important în cazul lor.

”E prima dată la ”Bravo, ai stil!” când se întâmplă așa ceva. Patru fete au abandonat pe motiv de boală. E diferit, e prima dată, pandemia își pune amprenta. Din punctul ăsta de vedere este diferit, la toate sezoanele a fost formula de bază și fetele au ieșit pe parcurs”, a declarat Victor Slav, pentru wowbiz.ro.

Indiferent de situațiile prin care au trecut concurentele sau de motivele pentru care au decis să renunțe la competiției, Victor Slav a ajuns la o concluzie clară pentru cele rămase în concurs și anume că în acest punct al emisiunii, telespectatorii sunt cei mai importanți. Voturile lor le pot face pierzătoare sau câștigătoare pe fete.

”Cei de acasă sunt importanți, ei dau câstigătoarea. Cel mai important e publicul și cea care va avea imunitate tot la mâna publicului ajunge. De obicei în marea finală se votează masiv”, a mai zis el.

Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi şi Viviana Sposub sunt cele care se luptă pentru obținerea marelui premiu și al titlului de cea mai stilată femeie din România, care va avea loc pe data de 5 februarie de la orele 20:00.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.