Andreea Tonciu, eliminată din competiție

Războinicii se țin tare pe poziții și reușesc să îi învingă aproape de fiecare dată pe Faimoși, aceștia reușind să aducă doar o victorie din șase. Astfel, jocul pentru imunitate a fost tot al echipei albastre, iar adversarii au fost nevoiți să se nominalizeze între ei, imediat după ce au luptat pentru imunitatea personală. Cei care au reușit să o obțină au fost Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu. Sportiva a fost eliminată, chiar dacă a obținut colanul de imunitate, din cauza problemelor medicale, iar acesta i-a fost înmânat Laurei Giurcanu.

Cei mai mulți dintre Faimoși au decis că persoana care ar trebui să plece este Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu l-a nominalizat pe Robert Niță, iar Laura Giurcanu a considerat că Otilia Bilionera nu mai merită să facă din echipă.


“Andreea Tonciu trebuie să plece pentru că a cedat psihic încă din primele în care am ajuns în show-ul ăsta. Se poate spune că trage în jos echipa și pentru că chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor”, a declarat Elena Chiriac, la consiliu.


Deși ei au avut dorințe diferite, decizia finală a stat în mâna telespectatorilor care i-au oferit cele mai puține voturi Andreei Tonciu. Nimeni nu se aștepta la una ca asta, cei mai mulți dintre ei credeau că Robert Niță va fi eliminat. Bruneta a părăsit competiția cu lacrimi în ochi, vizibil afectată și uimită de ceea ce s-a întâmplat.