Viața Oanei Roman este presărată cu tot felul de momente care mai de care mai interesante sau tensionate. Ori de câte ori trece prin situații despre care consideră că ar merita să fie povestite, partenera de viață a lui Marius Elisei le vorbește despre ele și fanilor ei de pe rețelele sociale care nu sunt deloc puțini și care îi sar mereu în ajutor.

Oana Roman a avut parte de un incident neplăcut

Fiica lui Petre Roman nu are nevoie de prea multe introduceri, dar un lucru este clar în ceea ce o privește și anume că este mereu foarte, foarte sinceră când vine vorba despre viața ei privată și nici nu ezită să discute despre ea. Deși pe plan personal i-a mers destul de bine în ultimul timp, a avut alte probleme legat de mama sa pe care a fost nevoită să o ducă din nou în centru pentru vârstnici.

Ieri, dorind să facă lucrul acesta, a avut parte de un moment neplăcut după ce s-a intersectat cu o femeie nervoasă care nu a înțeles faptul că își parcase mașina în locul respectiv, pentru a reuși să coboare o femeie în vârstă de ea și pentru a-i fi mai ușor să ajungă în interior, având în vedere că se deplasează greu.

Retail jobs

„Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit mașina, m-am dat jos ca să-i deschid ușa și să o ajut să coboare, pentru că nu poate singură.

În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta. Și doamna se oprește, la 30 de centimetri de mine, fără mască și începe și urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deși nu era garajul ei.”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Vedeta a încercat să îi explice femeii respective totul cu subiect și predicat, dar nu a reușit decât să o enerveze și mai tare. Mai apoi, le-a povestit și persoanelor care o urmăresc pe Instagram prin ce a fost nevoită să treacă, fiind uimită de cât de răi sunt unii oameni în ziua de astăzi.

Citeste si:
În ce țară nu ar mai merge Oana Roman în vacanță cu familia. Vedeta...
În ce țară nu ar mai merge...

„Țipa ca o nebună la mine, repetând același lucru. Era evident că mașina nu rămânea parcată acolo. Nu s-a interesat înainte să urle și să țipe ca o demente dacă eu am parcat sau doar m-am oprit. N-a interesat-o nici când i-am explicat și a și văzut că e o bătrână acolo, pe care eu o ajut să coboare din mașină.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.