Zilele acestea, proiectul Carla's Dreams a împlinit zece ani de existență, iar cei din formație au pregătit o surpriză pentru fanii lor și anume au lansat o nouă melodie, care deja se află pe primul loc în Trending, dar le-au dat și o veste mai puțin plăcută celor care îi îndrăgesc și care îi urmăresc încă de la început.

Sergiu renunță la machiaj

În ziua în care cei de la Carla's Dreams au lansat piesa „Victima” au pus o descriere pe Instagram care le-a dat serios de gândit fanilor. Unii și-au dat seama că urmează să se retragă din industria muzicală, însă au sperat că nu este adevărat și au așteptat o confirmare din partea lor, care nu a întârziat să apară.

Ei bine, Sergiu a vorbit recent despre intenția lui de a părăsi acest proiect și a spus, de asemenea, pe larg care sunt planurile sale de viitor. Moldoveanul este de părere că sunt mulți tineri talentați care merită să fie auziți, iar el își dorește să îi ajute cumva pe oamenii care sunt un munte de talent, dar care nu au avut atât de mult noroc precum el.

„Sper să nu, să dea Domnul să nu. Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”, a declarat Sergiu, potrivit wowbiz.ro.

Cântărețul a vrut să se retragă de acum, doar că pandemia i-a stricat puțin planurile și s-a văzut nevoit să amâne monentul, spre bucuria admiratorilor care nu sunt prea încântați de vestea primită. Deși știu că formația nu va mai lansa nicio piesă, se bucură totuși că au decis să facă lucruri folositoare pentru industria muzicală și că vor lăsa în urma lor niște piese unice.

„Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect sesimte bine, am vorbit chiar ieri cu el. Eu îl savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi/mine”, a spus solistul într-un interviu pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.