Andreea Tonciu a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, deși știa că îi va fi extrem de greu să se descurce în ceea ce privește dorul de casă, dar mai ales de fiica sa. Se gândește la Rebecca în fiecare moment petrecut în jungla Dominicană și pare că ar ceda deja din punct de vedere psihic, motiv pentru care a și fost nominalizată pentru eliminare de către colegii ei. 

Rebbeca plânge de dorul mamei sale

Mama vedetei a fost invitată, în urmă cu doar câteva ore, în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV. Acolo, femeia a făcut o serie de dezvăluiri dureroase care i-au lăsat mască pe cei din fața micilor ecrane. Se pare că nu doar Andreea Tonciu se gândește zi și noapte la fiica sa, ci și Rebecca face același lucru. Micuța plânge încontinuu de dorul mamei sale și îi face zilnic câte un desen pe care îl pune într-un plic.

Mama concurentei de la Survivor România crede că dacă bruneta ar avea habar prin ce trece fiica sa și dacă ar vedea-o, nu ar mai sta nici măcar o secundă în Republica Dominicană, doar că din păcate niciunul dintre concurenți nu poate legătura cu cei de acasă.

Mie mi se pare că a avut dreptate Andreea din ce văd eu acasă în conflictele cu cei de la faimoși! Mi-e milă rău de ea, unde a ajuns! Copilul e traumatizat de ceea ce vede la televizor.

Plânge non-stop când vede că pierde Andreea. E șocată! Dacă ar vedea-o Andreea n-ar sta nici o clipă acolo! Când a văzut că i-a fost rău, plânge. A văzut-o și pe targă! A fost o traumă pentru ea! În ficare zi îi face desene și le pune în plicuri”, a declarat mama Andreei Tonciu, pentru "La Măruță".

Ei bine, Rebecca este traumatizată de ceea ce văzut la TV, mai ales de momentele în care mamei sale i s-a făcut rău și a fost luată cu targa. Tatăl ei a încercat să o ia din fața televizorului, dar bineînețeles că nu a reușit să facă lucrul acesta, pentru că fiica vedetei voia cu orice preț să o vadă, nefiind conștientă de faptul că îi face mai mult rău decât bine.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

O văd pe Andreea în finală, dar cred că îi trebuie timp până se adaptează. O să fie ok ,chiar și cu dorul de Rebecca. Trebuie să-și intre în ritm. I-aș da un sfat:< Andrușca, ți-a spus mama să fi puternică și să o iei ca pe aventura vieții tale. Mami te iubește și te susține!>”, a mai zis femeia.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.