Anamaria Prodan pare de neoprit, iar în ultima vreme a făcut afirmații tot mai grave la adresa fostului ei partener de viață, pe care l-a ajutat enorm în ceea ce privește cariera sa de antrenor și care a dezamăgit-o profund din cauza felului în care acesta s-a comportat atât cu ea, cât și cu copiii lor.

Anamaria Prodan aruncă o altă bombă despre Reghe

Laurențiu Reghecamf a luat decizia de a divorța de femeia cu care avea o căsnicie de lungă durată, refăcându-și viața cu Corina, cea care i-a furat inima și care îi va dărui un copil. Impresarei nu i-a venit să creadă că el o pune într-o asemenea situație și l-a crezut pe bărbatul ei, până de curând când a fost clar că lucrurile nu sunt atât de roz pe cât vor ei să pară.

Astfel, aceștia au ajuns să se certe ca la ușa cortului, iar femeia de afaceri a făcut noi dezvăluiri neașteptate despre bărbatul pe care l-a iubit și pentru care a luptat din greu. Se pare că vedeta l-a iertat de mai multe ori pentru faptul că i-a fost infidel, iar ultima dată când acest lucru s-a întâmplat, antrenorul ar fi plecat cu două ceasuri de valoare pe care le-au avut în casă și pe care acesta le-ar fi vândut.

,,Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă, pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu...Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: ,,Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog, iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar..Gata, hai să fim fericiți. Hai sa trecem peste", a declarat Anamaria Prodan, în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Deși i-a greșit în repetate rânduri, Anamaria Prodan a decis împreună cu copiii ei să îl ierte și să o ia de la capăt doar de dragul familiei, dar nici asta nu a funcționat pentru prea mult timp. Tot în podcast-ul respectiv, femeia de afaceri a vorbit și despre situația cu pricina.

,,Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: Din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneneți întrebări sau mai există...e belea mare cu mine!", a mai zis impresara.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.