Speak și Ștefania au plecat în Bali cu gândul de a se relaxa pentru câteva zile, dar au avut parte de o experiență îngrozitoare în clipa în care au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și au fost nevoiți să stea în carantină, în loc să se bucure de vacanța pe care au așteptat-o cu sufletul la gură o bună perioadă de timp. 

Speak și Ștefania au avut parte de o experiență oribilă

Ei bine, cei doi îndrăgostiți sperau la câteva zile de răsfăț în Bali, dar planurile le-au fost date peste cap. Ambii au fost confirmați pozitivi cu COVID-19 și nevoiți mai apoi să stea în carantină. Aceștia au ales unul dintre cele mai bune hoteluri pentru izolare și au optat, de asemenea, pentru o cameră scumpă, unde ar fi trebuit să aibă parte de condiții care să se ridice la nivelul așteptărilor.

Din nefecire, realitatea a fost una cu totul și cu totul diferită. Îndrăgostiții nu au avut parte de o cameră în regulă, iar mucegaiul de pe pereți l-a determinat pe Speak să doarmă cu masca pe față. Artistul a fost profund dezamăgit de cele întâmplate, fiindcă având în vedere locul în care el și iubita lui se aflau avea ceva mai multe pretenții.


„Mucegaiul ăsta e ceva îngrozitor (...) Deși pare că suntem în izolare, nu suntem, suntem afară. Putem ieși pe o terasă, au și o piscină aici, dar nu poți să faci baie.(...) E bine pentru că putem ieși pentru că în cameră nu se poate sta. Eu de când am intrat aseara în cameră mi s-a înfundat nasul, mă doare gâtul, e un mucegai, ceva de nedescris. Am dormit cu mască toată noaptea.(...) Acest hotel este top trei hoteluri de izolare și am ales cea mai scumpă, cea mai frumoasă cameră.”, a povestit Speak, pe Instagram.

Speak este de părere că atât el, cât și Ștefania au făcut cea mai ușoară formă posibilă, doar datorită faptului că s-au vaccinat. Nu au simptome, sunt extrem de bine, singurul dezavantaj fiind acela că trebuie să stea în carantină.

Citeste si:
Număr record de infectări COVID-19 în China de la începutul pandemiei
Număr record de infectări...

”De fapt, testul de ieri negativ era pozitiv. A fost o eroare de comunicare din partea hotelului. Am refăcut testul și într-adevăr suntem pozitivi. Nu prezentăm niciun simptom, suntem fresh și energici, mai puțin acum că am aflat vestea. Suntem siguri că datorită vaccinului avem cea mai ușoară formă posibilă”, a mai zis artistul, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.