Fanii Antoniei știu foarte multe lucruri despre ea, dar vedeta a păstrat anumite aspecte din viața sa departe de ochii curioșilor. Cântăreața duce un trai la care multe femei de vârsta ei nici măcar nu îndrăznesc să viseze, chiar dacă a avut momente în care a simțit că a ajuns la capătul puterilor. Cei trei copii pe care îi are i-au dat mereu putere să meargă înainte.

Antonia, crescută de tatăl adoptiv

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Vedeta are mii de fani care îi ascultă piesele, care o susțin și care o iubesc, dar care nu știu multe lucruri legate de trecutul ei. Se pare că frumoasa parteneră de viață a lui Alex Velea nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic, care din nefericire a părăsit-o pe mama artistei încă dinainte ca ea să vină pe lume.

Cântăreața a crezut pentru mult timp că partenerul de viață al mamei sale, căruia îi poartă și numele, era tatăl ei natural. Când Antonia avea cinci ani, femeia care i-a dat viață alături de Mihail Iacobescu, soțul ei, au plecat peste hotare unde au și trăit mulți ani. Vedeta a fost invățată de mică să nu depindă de nimeni, să fie mereu pe picioarele sale, pentru că niciodată nu știe ce i se poate întâmpla.

Retail jobs

Antonia nu vorbește niciodată despre tatăl ei biologic, pentru că nu l-a cunoscut vreodată și pentru că nu înseamnă nimic pentru ea.

,,De mică i-am spus să fie pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni, asta nu din mândrie, dar să aibă ea stabilitatea ei, pentru că nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău, cu mama, cu tata", a declarat mama artistei acum ceva timp, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.