Antonia, crescută de tatăl adoptiv

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Vedeta are mii de fani care îi ascultă piesele, care o susțin și care o iubesc, dar care nu știu multe lucruri legate de trecutul ei. Se pare că frumoasa parteneră de viață a lui Alex Velea nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic, care din nefericire a părăsit-o pe mama artistei încă dinainte ca ea să vină pe lume.

Cântăreața a crezut pentru mult timp că partenerul de viață al mamei sale, căruia îi poartă și numele, era tatăl ei natural. Când Antonia avea cinci ani, femeia care i-a dat viață alături de Mihail Iacobescu, soțul ei, au plecat peste hotare unde au și trăit mulți ani. Vedeta a fost invățată de mică să nu depindă de nimeni, să fie mereu pe picioarele sale, pentru că niciodată nu știe ce i se poate întâmpla.

Antonia nu vorbește niciodată despre tatăl ei biologic, pentru că nu l-a cunoscut vreodată și pentru că nu înseamnă nimic pentru ea.


,,De mică i-am spus să fie pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni, asta nu din mândrie, dar să aibă ea stabilitatea ei, pentru că nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău, cu mama, cu tata", a declarat mama artistei acum ceva timp, potrivit wowbiz.ro.