Andreea Marin nu ține cont de vârstă în niciun context. În ciuda faptului că are 47 de ani, prezentatoarea își dorește enorm să devină din nou mamă. Recent, a oferit și un interviu în acest sens în care a mărturisit că știe sigur că anul 2022 va fi anul ei.

Andreea Marin își mai dorește un copil

Celebra prezentatoare este foarte sinceră în interviurile sale, indiferent despre ceea ce ar fi vorba. Andreea Marin nu se teme să spună lucrurilor pe nume și nici să spună cu voce tare care sunt dorințele sale. La un moment da, ea a recunoscut că îi surâde destul de mult ideea de a deveni mamă pentru a doua oară, deși nu mai este la prima tinerețe și chiar dacă ar fi criticată pentru alegerile sale.

Deși unii spun că nu ar trebui să mai ia în calcul lucrul acesta, având în vedere că are 47 de ani, ea nu vede deloc o problemă vârsta. Crede că se menține tânără și un copil ar fi cu adevărat o mare bucurie pentru ea. Mai mult de atât, este ferm convinsă că anul 2022 va fi anul ei, fiindcă este născută pe data de 2022 și a intrat în noul an fix cu acest sentiment și cu aceste convingeri că toate lucrurile îi vor ieși după bunul ei plac.

Andreea Marin face sport, are grijă de ea așa cum știe mai bine, ca la nunta fiicei sale să fie o mamă tânără cu care Violeta să se mândrească.

„Bineînțeles că îmi doresc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără. Eu nu am o apropiere de numeroloie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(…)Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (…)”, Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gandesc mai mult să fie bine în trei, sau cine stie, că îmi doresc sa devin din nou mamă. Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj”, a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Românii care au câștigat cei mai mulți bani în 2022. Doar 5 județe...
Românii care au câștigat cei...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.