Andra a luat atitudine

Andra nu are nevoie de prea multe introduceri, având în vedere că este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Multe doamne și domnișoare ar da orice să aibă parte de succesul ei, dar pentru că acest lucru nu este posibil, unele încearcă să se folosească de identitatea sa pe rețelele sociale și încearcă să îi facă pe oamenii care le urmăresc să creadă că postările respective au fost realizate chiar de către vedetă.

Ei bine, vâzând că persoanele respective continuă să facă aceste lucruri, și-a avertizat fanii din mediul online că singurele sale conturi sunt cele cu bifă și că ar trebui să fie foarte atenți la cei care își fac niște conturi false, doar pentru a se distra sau pentru a face niște anunțuri false, în care acordă premii și o pun pe Andra într-o lumină proastă.

Mai mult de atât, vedeta a considerat că ar fi o decizie bună aceea de a apela la ajutorul polițiștilor, pentru a rezolva problema și a făcut o plângere în acest sens, în speranța că nu vor mai îndrăzni și alții să se dea drept ea pe social media.


„Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție”, a scris Andra Măruță, pe social media.