Maria Dragomiroiu a plecat pentru câteva zile în Statele Unite, pentru a susține niște spectacole. În timpul său liber, cântăreața s-a bucurat de frumusețile locurilor, dar și de plaja din Miami, unde s-a pozat în costum de baie. Fotografiile au ajuns pe internet, iar comentariile despre aparițiile sale nu au încetat nici ele să apară.

Maria Dragomiroiu i-a mulțumit lui Botezatu

Având în vedere vârsta pe care oare, mulți au spus că Maria Dragomiroiu arată foarte, foarte bine. Vedeta a reușit să îi ia pe mulți prin surprindere la cei 66 de ani ai săi, inlcusiv pe Cătălin Botezatu care a lăudat-o așa cum a știut el mai bine. Creatorul de modă îi adoră părul care arată impecabil în ciuda anilor care au trecut.

Vedeta a auzit și ea cele declarate de designer și nu s-a putut abține să nu îi dea replica. În primul rând, artista de muzică populară i-a mulțumit pentru toate complimentele pe care i le-a făcut. Se bucură, de asemenea, că Botezatu a remarcat faptul că este un om care arată bine la cei 66 de ani ai săi, care se întreține și care are mare grijă de ea.

Maria Dragomiroiu a ținut să mai precizeze că ea și creatorul de modă nu se cunosc personal, dar s-au întâlnit de câteva ori și s-au salutat, așa cum este și normal. În plus, ea a zis că îl apreciază și l-a apreciat toată viața pentru tot ceea ce a realizat și i-a mulțumit pentru faptul că este un om care știe mereu ce spune.

“Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere. Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…).

Nu îl cunosc personal. Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni. Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri.”, a declarat cântăreața, pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.