Anul acesta, cei de la Survivor România au venit cu multe surprize pentru fanii emisiunii. De exemplu, l-au adus pe câștigătorul sezonului trecut din nou în atenția celor de acasă. Zanni este prezentatorul unui show care poate fi urmărit după finalul edițiilor concursului. Cea mai recentă invitată pe care tânărul a avut-o a fost nimeni alta decât Roxana Vancea.

Roxana Vancea, moment de sinceritate

Deși a început de doar câteva zile acest show, fanii și-au ales repede preferații și și-au făcut deja primele impresii despre concurenții acestui sezon. Unul dintre cei care este cel mai aspru judecat atât de către cei de acasă, cât și de către coegii săi este Cătălin Zmărăndescu. Faptul că sportivul a încercat să se impună încă din prima zi nu a fost deloc pe placul colegilor, care l-au pus la zid imediat.

Mai mult de atât, nu a fost capabil să accepte părerile pe care Emil Rengle sau Tj Miles și le-au exprimat despre el, fapt care i-a nemulțumit și mai tare pe cei care au urmărit problele seară de seară. Nici Roxana Vancea nu și-a făcut o părere prea bună despre el și invitată fiind în emisiunea lui Zanni nu a putut să nu își exprime clar opinia, cu riscul de a fi la rândul ei judecată.

Vedeta crede nu ar fi trebuit niciodată să aducă în discuții anumite aspecte din trecutului Roxanei Vancea, pentru că oricât de multe lucruri ai afla despre o femeie, nu trebuie să ai o asemenea atitudine față de ea.

”A avut așa câteva răutăți, mi s-a părut greșit față de Roxana că a avut o afirmație legată de ceva din trecutul ei. E cel mai jos lucru pe care poți să îl spui vreodată despre o femeie, indiferent dacă știi sau nu știi. Nu se spune așa ceva. (…) Dacă eram eu acolo și Cătălin m-ar fi trezit să construim, îi spuneam, prietene, avem timp (…) Aveam timp acolo, timpul stă pe loc”, a mărturisit Roxana Vancea, la Survivor Extrashow.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.