Zarug, moment de sinceritate pe YouTube

Fără niciun fel de îndoială, Zarug a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonul 4 Asia Express, mulți dintre fanii lui sperând că el și partenera sa, Lorelei Bratu, vor câștiga marele premiu, dar scopul lor nu a fost acela.

Nici el, dar nici prietena sa nu și-au dorit să câștige și aveau zile în care cedau și, pur și simplu, nu își mai dădeau interesul pentru a câștiga probele, ci mai degrabă se bucurau de peisaje, stăteau la povești cu toți oamenii pe care îi întâlneau, iar fericirea li li ce citea pe chipuri. În mod clar, și-au făcut amintiri frumoase pe „Drumul Împăraților” și au avut parte de câteva zile pe care nu le vor uita niciodată.

Rugat să discute despre cele petrecute în Asia Express, la câteva luni bune de la terminarea emisiunii, Zarug a declarat că el nu a fost concurent, pentru că nu dădea doi bani pe competiția aceea, singura lui grijă fiind să nu îi cedezem picioarele, genunchii sau creierul. Unii ar spune despre el și despre Lorelei Bratu că nu s-au descurcat chiar atât de rău.


„Eu am cam încheiat cariera de concurent. Nici la Asia nu am fost concurent. Mi se rupea de competiția lor. Eu eram în competiție cu mine, să nu-mi cedeze creierul, genunchii, picioarele, să nu înnebunesc. Astea erau challenge-uri, nu să adun trei găini și patru rațe”, a declarat Zarug, pentru Wownews