Silvana Peng, mama iubitei lui Luca Reghecampf, a făcut o serie de afirmații dure despre Anamaria Prodan. Impresara nu s-a putut abține să nu reacționeze la scurt timp, iar Asiana Peng a avut și ea câteva cuvinte de zis în acest. 

Nimeni nu se aștepta la reacția Asianei Peng

Mama Asianei Peng a spus că Anamaria Prodan s-a aflat, în urmă cu 13 ani, în situația în care se află acum Corina Caciuc, noua parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf care este însărcinată și care va aduce pe lume un copil. Femeia i-a transmis impresarei că nu ar trebui să uite faptul că și ea la rândul ei nu a făcut altceva decât să distrugă o familie, când s-a băgat în căsnicia celui care i-a devenit mai apoi soț.

„Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc. A uitat probabil că a despărțit o familie!”, a declarat Silvana Peng, pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan, văzând cele declarate de ea, a susținut că ea nu are nici cea mai mică idee în ce situație se afla soțul ei la vremea aceea și că, probabil, Silvana Peng o confundă cu o altă persoană. Nici Asia Peng, partenera de viață a fiului cel mare al lui Laurențiu Reghecampf nu a putut să tacă, pentru că a rămas mască, în momentul în care a văzut ce a fost în stare să declare mama sa, mai ales că ea și tatăl ei nu s-au opus niciodată relației.

Anamaria Prodan și Silvana Peng nu se cunoșteau, iar Asiana speră ca femeia care i-a dat viață să realizeze că a greșit spunând toate acele lucruri despre fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf. Nu își dorește decât să aibă parte de susținere din partea părinților în ceea ce privește relația pe care o are cu Luca și nimic mai mult.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

„Ceea ce pot spune este că am rămas mască atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine. Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează”, a spus Asiana Peng, pentru prosport.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.